Google از عکس Google+ شما در تبلیغات از امروز استفاده می کند مگر اینکه آن را خاموش کنید


Google از عکس Google+ شما در تبلیغات از امروز استفاده می کند مگر اینکه آن را خاموش کنید
پس از اعلام به روزرسانی جدید شرایط خدمات آنها در ماه نوامبر ، Google شروع به استفاده از اطلاعات نمایه شما در تبلیغاتی می کند که برای مخاطبین در محافل Google+ شما نشان داده می شود.
برای آخرین روندها و پیشرفت های فناوری در خبرنامه 10 چیز در Tech ثبت نام کنید. در حال بارگیری چیزی در حال بارگیری است. آدرس ایمیل با کلیک بر روی “ثبت نام” ، شما موافقت می کنید که ایمیل های بازاریابی را از Insider و همچنین سایر پیشنهادات شریک دریافت کنید و شرایط خدمات و سیاست حفظ حریم خصوصی ما را می پذیرید. این به این معنی است که نام و عکس نمایه شما می تواند به صورت پیشنهادی درباره یک برنامه در فروشگاه Google Play ظاهر شود.
خوشبختانه راهی برای انصراف از آن وجود دارد. در اینجا نحوه است.
پس از دسترسی به نمایه + Google خود ، روی صفحه اصلی کلیک کنید. باید یک منوی کشویی ظاهر شود. به تنظیمات بروید.
عکس صفحه
پس از آن ، گزینه Shared Endorsements را مشاهده خواهید کرد. بر روی ویرایش کلیک کنید.
عکس صفحه
در اینجا بیشتر بخوانید پایین را به پایین پیمایش کنید. اگر نمی خواهید اطلاعات شما در این تبلیغات ظاهر شود ، حتماً علامت آن جعبه را بردارید. Google برای انجام این کار به مجوز نیاز دارد.
عکس صفحه
اکنون تماشا کنید: 13 میانبر ساده Mac برای بهره وری بیشتر از شما لطفا Javascript را فعال کنید تا این فیلم را تماشا کنید
مطالب مرتبط برای اعلان های Insider ثبت نام کنید! با آنچه می خواهید بدانید به روز باشید. برای اطلاع رسانی های فشرده مشترک شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *